آموزش يکي از مسائل بسيار مهم نظام هاي تعليم و تربيت است . منظور از آموزش، فرآيند دو سويه ياددهي يادگيري اطلاعات، مهارت ها و نگرشهاي مثبت درباره موضوعي است که متناسب با گروه سني خاص و در شرايط زماني معين به اجرا در آمده است .امروزه هدف از تعليم و تربيت تنها انتقال ميراث فرهنگي و تجارب بشري به نسل جديد نيست. بلکه رسالت نظام هاي آموزشي را ايجاد تغييرات مطلوب در نگرش ها شناخت ها و در نهايت رفتار انسان ها دانسته اند. روش هاي نوين تدريس نيز به عنوان يکي از عوامل، به کمک اين رسالت آمده است.
جهت اجاره کلاس با شماره درج شده در قسمت تماس با ما تماس حاصل فرماييد.
هدف نهايي تدريس به وسيله مجموعه اي از تکاليف مشتمل برآگاهي و معلومات مشخص و ساخت فکري و فرآيندهاي شناختي تعيين شده است. اين مقاله به روشهاي نوين تدريس پرداخته است .ابتدا روش تدريس به دو دسته روش تاريخي و روش نوين تقسيم شده است.
همچنين نمونه هايي از روشهاي نوين تدريس و مراحل و کاربرد آن که شامل روش تدريس بارش مغزي، روش تدريس بديعه پردازي ،روش تدريس حل مسأله،، روش تدريس غير مستقيم/مشاوره اي، روش تدريس ايفاي نقش، روش تدريس گردش علمي، روش تدريس کاوشگري و روش تدريس آموزش به وسيله رايانه به عنوان نمونه هايي از روشهاي نوين تدريس مورد بررسي قرار گرفته است.
در پايان نشان داده شده است که هيچ يک از روش هاي تدريس في نفسه خوب يا بد نيستند، بلکه نحوه و شرايط استفاده از آنها باعث قوت يا ضعفشان شده است.
روش
روش عبارت است از فرايند عقلاني يا غيرعقلاني ذهن براي دستيابي به شناخت و يا توصيف واقعيت. در معناي کلي تر، روش هرگونه ابزار مناسب براي رسيدن به مقصود ميباشد.
روش ممکن است به مجموعه راه هايي که انسان را به کشف مجهولات هدايت ميکند، مجموعه قواعدي که هنگام بررسي و پژوهش به کار ميروند و مجموعه ابزار و فنوني که آدمي را از مجهولات به معلومات راهبري ميکند، اطلاق شود.
منبع: اف تي سنتر
درباره این سایت